Bling Style, Rhinestone Fashion Designer

 

Al heel wat jaren geleden wilde ik voor speciale gelegenheden of met het uitgaan leuke kleding dragen met Bling Bling. Het probleem was dat ik stad en land moest afrijden om leuke unieke kleding te vinden met Bling Bling "steentjes". En wat ik dan gevonden had vond ik niet uniek genoeg en ging ik er zelf van alles aan veranderen om het alsnog uniek te maken, zodat ik zeker wist dat er niemand anders in dezelfde kleding zou rondlopen. Ik kreeg leuke reacties van mensen die het mooi vonden en vroegen waar ik de kleding had gekocht. En zo is het begonnen dat ik wist dat ik Rhinestone Fashion Designer wilde worden. Daar kwam nog bij dat mijn moeder vertelde dat ik als kind zijnde altijd al heel erg dol was op alles wat glittert en blingt. Toepassselijker kan het dan ook niet!.

Na nachten Googlen ontdekte ik dat ik in Nederland geen gepersonaliseerde producten met Rhinestones kon laten maken. In het buitenland in overvloed. Na veel uitzoekwerk, het schrijven van een business plan, sparren met een coach, inschrijven bij de Kamer van Koophandel, leveranciers benaderen, testen van de materialen, programma's uitzoeken, machines aanschaffen en ga zo maar door, is het nu zover dat Bling Style gepersonaliseerde producten voor jou kan maken. Je eigen wensen en ideeën op kleding met Preciosa Crystals. Dat is toch geweldig! Je hoeft niet meer stad en land af te gaan om iets unieks te vinden.

Lekker jezelf zijn en "stralen"!

Je hoeft geen "rijke" beroemdheid te zijn om spankelende luxe te kunnen veroorloven. Met Preciosa Crystals, Glitterflex en Metallic flex in mooie en aparte ontwerpen is deze mogelijkheid er ook voor jou. Ook leuk en apart om cadeau te geven! Creëer je eigen ontwerp Bling Bling dat bij jou past en aansluit bij je eigen persoonlijkheid. Een mooi gepersonaliseerd product waarin je in stijl kunt genieten, waar je ook bent! Of dat nou een T- shirt, jurk of leuke tas is, bepaal jij helemaal zelf. Durf te laten zien wie je bent, wat je mooi vindt en waar je voor staat.

Het doel van Bling Style is om unieke en eigenzinnige gepersonaliseerde (maatwerk) producten te ontwerpen met luxe Preciosa Crystals en andere Glitter of Bling Bling materialen. Een combinatie met Preciosa Crystals en andere materialen is uiteraard ook mogelijk. Onze drive is om jou een goed gevoel te geven en te laten stralen. Letterlijk jouw leven verrijken met glans!

Onze uitdaging is een oneindige passie voor ontwerpen en creëren van producten die jou aanspreken. Bring sparkle in your life and join us! Be part of the Bling Lifestyle. Jullie inspireren ons, wij maken het en sturen het in een luxe verpakking naar jou toe.

Bling Style werkt met leveranciers die een zeer goede kwaliteit materialen leveren, waarbij Maatschappelijk en Verantwoord ondernemen voorop staat. Wij gebruiken uitsluitend de echte Preciosa Crystals, die ook wel Crystal beads, Rhinestones of Gemstones worden genoemd, vanwege de continue kwaliteit en een extra hoog BLING gehalte ten opzichte van de Koreaanse en Chinese Rhinestones. Hierin zit dan ook het verschil in kwaliteit en prijs! Preciosa crystals zijn op Swarovski na de beste en mooiste crystals die enorm glinsteren. Opvallen doe je gegarandeerd!

Als Rhinestone Fashion Designer gebruiken wij loodvrije Preciosa crystals

In het begin bevatte Rhinestones lood om het zijn superieure glans te geven en om de brekingskwaliteiten van de crystals te verhogen, waardoor het glas zachter is en gemakkelijker te snijden. Men dacht hoe hoger het loodgehalte, des te groter de schittering.

Maar tijden en technologie veranderen! Vanwege de gezondheidsrisico's die goed gedocumenteerd zijn door de inname van lood, vooral onder kinderen, moest de productie van crystals veranderen. De Amerikaanse CPSIA (Consumer Product Safety Improvement Act) vond het van essentieel belang dat alle producten werden getest en gecertificeerd als veilig voor kinderen van 12 jaar en jonger. Dat betekende geen loodgehalte. Preciosa heeft nu door CPSIA goedgekeurde crystals die loodvrij zijn. Mede om deze reden en het feit dat het een zeer mooie kwaliteit is, gebruikt Bling Style, Rhinestone Designer Fashion uitsluitend de Preciosa Crystals. Als je de certificeringen van Preciosa wilt inzien, dan kun je deze bij ons opvragen.

Swarovski Crystals

Ben je geïnteresseerd in echte Swarovski Crystals? Geef dat door via het contactformulier aan Bling Style, Rhinestone Fashion Designer. Houdt er rekening mee dat de prijs gemiddeld 3 keer hoger is dan een ontwerp met Preciosa Crystals.

Je eigen gepersonaliseerde ontwerp of een andere kleur T-shirt of jurk

Heb je een eigen ontwerp? Laat het ons weten en vul het contactformulier in. Wij gebruiken merendeels donkere kleuren T-shirts, jurken, tassen, schorten etc., omdat op deze kleuren de Rhinestones het beste opvallen. Heb je een andere kleur in gedachten en staat deze niet in onze webwinkel? Vraag ons naar de mogelijkheden. De levertijd van andere kleuren kan langer dan 7 werkdagen zijn, maar daarvan brengen wij jou dan op de hoogte. Wij horen het graag van jou en gaan met alle plezier voor jou aan de slag!

Vul het contactformulier in. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met jou op.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy policy.