Garantie, Klachten en Advies wasinstructie

 

Garantie

Wij vervaardigen onze producten met hart en ziel. Niet alleen omdat wij het geweldig vinden om Bling Bling producten voor jou te maken, maar ook omdat wij jou willen laten stralen! Wij gebruiken hiervoor uitsluitend de beste kwaliteit producten, die ook nog eens verantwoord geproduceerd zijn en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan jou te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek hierover melding bij ons te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Is er ondanks onze uiterste zorg voor het product of met de verzending daarvan toch iets niet goed gegaan? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten (binnen 24 uur) na ontvangt van je bestelling! Stuur een e-mail naar info@blingstyle.nl of vul het contactformulier in, dan kijken wij samen naar een passende oplossing? Controleer je bestelling daarom goed bij ontvangst!

Heb je vragen over Garantie, Klachten en Advies wasinstructie? Maak het kenbaar aan ons door een e-mail te sturen naar info@blingstyle.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is, staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Advies wasinstructie

Heb je ons product in topconditie ontvangen en wil je lang plezier hebben van je Bling Bling T-shirt, sweater of ander product dat gewassen kan worden, dan geven wij jou hieronder een aantal tips hoe je onze producten het beste kunt behandelen.

Wasinstructie producten:


» Binnenste buiten wassen (bij voorkeur in een wasnet) op maximaal 40°C.
» Gebruik liever geen wasverzachter.
» Binnenste buiten aan de lucht laten drogen op een hanger of aan de waslijn en niet in de wasdroger.

» Niet bleken.
» Binnenste buiten strijken op maximaal stand 1 (1 puntje) en het strijkijzer niet te lang op de applicatie/bedrukking houden.
» Nooit op de applicatie/bedrukking zelf strijken, aangezien deze het strijkijzer kan beschadigen of eraan blijft plakken.


Rest ons te zeggen: Have fun and Let's Sparkle!

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy policy.